home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Tízre nőtt a belgrádi iskolai lövöldözés áldozatainak száma
2023.05.15.
LXXVIII. évf. 19. szám
Tízre nőtt a belgrádi iskolai lövöldözés áldozatainak száma

A Tyrš utcai gyermekklinikán elhunyt az a kislány, akit találat ért a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában történt lövöldözésben. Őt a mészárlás legsúlyosabb sérültjeként szállították kórházba, életéért azóta is küzdöttek az orvosok, de nem tudták megmenteni.

Közben újabb hírek érkeznek arról, hogy fiatalok támadtak kortársaikra, vagy fenyegették őket. 

Késelés történt a nagybecskereki Október 2. Általános Iskolában. Sajtóhírek szerint egy 13 éves lány feltehetően egy éles tárggyal támadt egyik diáktársára, akit könnyebb sérüléssel a nagybecskereki Sürgősségi Központba szállítottak. Miután ellátták a sebét, a szülei kíséretében hazaengedték.

Letartóztattak egy 14 éves Újvidék környéki lányt, aki megfenyegette az osztálytársait, és a közösségi oldalakon támogatásáról biztosította a belgrádi iskolai lövöldözés elkövetőjét. A hatóságok a házkutatás során a szobájában egy ismeretlen kaliberű golyót találtak. Az ügy az újvidéki felső bíróság elé került.

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..