home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Tizenöt palicsi érem Mohácsról
Tóth Tibor
2022.08.15.
LXXVII. évf. 32. szám
Tizenöt palicsi érem Mohácsról

A Palicsi Evezősklub versenyzői két arany-, nyolc ezüst- és öt bronzérmet nyertek Mohácson, a Duna Kupán.

Aranyérmet szerzett a Teodora Blagojević, Bogosavljev Anna serdülő-kétpárevezősegység és a Füleki Bálint, Mészáros Filip, Juhász Bence, Gorotva Márk alkotta ifjúsági négypárevezős egység. Ezüstöt a következő egységek szereztek: Gorotva Márk, Füleki Bálint (felnőttkétpár), Teodora Blagojević (serdülőegypár), Dávid Iván (serdülőegypár), Malatinszki Laura (pioníregypár), Vladeta Mihajlović (pioníregypár), Gorotva Márk, Mészáros Filip, Füleki Bálint (mindannyian ifjúsági egypár). A bronzérmesek névsora a következő: Mészáros Filip, Juhász Bence (felnőttkétpár), Bogosavljev Anna (serdülőegypár), Prágai Luka, Fodor Áron (serdülőkétpár), Fodor Áron (serdülőegypár), Dávid Iván (ifjúsági egypár). Csapatban a palicsi egyesület a 2. helyen végzett.

Fotók: Palicsi Evezősklub

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..