home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Tizennyolc érem az utánpótlásnak
Tóth Tibor
2023.12.01.
LXXVIII. évf. 48. szám
Tizennyolc érem az utánpótlásnak

Bácson rendezték meg a súlyemelők országos egyéni és csapatbajnokságát a fiatalabb juniorok részére, melyen a Spartacus versenyzői kimagasló eredményeket értek el.

Csapatban az Ördög Iván, Németh Ricsárd, Juhász Ákos, Szőnyi Patrik alkotta 15 éven aluli és a Lipták Karlo, Szekeres Fábián, Nikola Munćan, Sörös Adrián összetételű 17 éven aluli együttes is országos bajnoki címet nyert. Az országos bajnokság legjobbjának Ördög Ivánt választották, aki a 73 kilósok mezőnyében 93 kg-os szakítással és 108 kg-os lökéssel saját országos csúcsát adta át a múltnak. A szabadkai csapatból egyéniben Ördög Iván, Német Ricsárd, Szőnyi Patrik, Juhász Ákos, Barát Tamás, Karlo Liptak, Nikola Munćan, Sörös Adrián, Márton Ferenc, Szekeres Fábián, Németh Ferenc és Suzana Golić szerzett aranyérmet, Deák Iván, Göcző Dávid és Molnár B. Alex ezüstöt, Bagi Máté pedig bronzérmet nyert.

A Spartacus 15 és 17 éven aluli csapata az edzőkkel, vezetőkkel (fotó: Spartacus Súlyemelőklub)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..