home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Tizenhat éve — Beteljesült egy álom
Hét Nap
2022.05.20.
LXXVII. évf. 20. szám
Tizenhat éve — Beteljesült egy álom

Tizenhat éve ezen a napon Rúzsa Magdolna megnyerte a TV2 tehetségkutatóját

„Tizenhat éve ezen a napon, megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt… Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba.

Köszönöm az esélyt! Igyekszem továbbra is sok szépet adni és, ahogy igértem, segíteni azokat a fiatal tehetségeket, akikben meglátom azt a szikrát, ami engem is elindított.

Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot.

Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni.

Köszönöm Istenem, hogy a tenyereden hordozol!” — olvasható Rúzsa Magdolna Facebook-oldalán.

Hét Nap/Szalai Attila archív felvételei a döntőn készültek

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..