home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Tíz érem a rajton
Tóth Tibor
2018.03.20.
LXXIII. évf. 11. szám
Tíz érem a rajton

A Spartacus Hegymászóklub sportmászói sikeresen szerepeltek Belgrádban, az országos bajnokság első fordulójában. A tizenegy szabadkai versenyző összesen 5 arany-, 4 ezüst- és 1 bronzéremmel tért haza.


 

Kenyeres Hanna élete első sportmászó versenyén második helyezést ért el a 6 éves gyerekek mezőnyében.

Maksim Purlija a 8 évesek mezőnyében a dobogó legfelső fokára állhatott, Damjan Rapić pedig ugyanebben a kategóriában a második helyen végzett.

A 12 éves serdülők között Viktor Prčić bronzérmet nyert, a lányok között Stella Latoš ezüstérmet szerzett, a 14 évesek között pedig Csizmadia Dániel aranyéremmel térhetett haza.

A 16 évesek (juniorok) kategóriájában Bognár Nóra arany-, Fábri Maja ezüstérmet nyert a nők mezőnyében, a fiúknál viszont Sergej Žeželj az első, Milan Petrić pedig a hetedik helyet érte el.

A juniorcsapat a nyílt felnőttkategóriában is szerepelt, ahol Bognár Nóra az erős mezőnyben megszerezte az első helyet, Fábri Maja a hatodik, Sara Pirnat pedig a hetedik helyen fejezte be a versenyt. A férfiak között Sergej Žeželj ötödik, Csizmadia Dániel tizedik, Milan Petrić pedig tizenkettedik lett.

Az országos bajnokság első fordulójában 11 klub 75 versenyzője vett részt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..