home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Tisztújító közgyűlést tart a VMSZ Zentán
Pannon RTV
2024.03.01.
LXXIX. évf. 9. szám
Tisztújító közgyűlést tart a VMSZ Zentán

Március 2-én, szombaton tartja meg a tisztújító közgyűlését Zentán a Vajdasági Magyar Szövetség. Az esemény 10 órakor kezdődik a sportcsarnokban.

A Vajdasági Magyar Szövetséget Pásztor István halála óta dr. Pásztor Bálint vezeti megbízott elnökként, és ő az egyetlen jelölt a pártelnöki tisztségre. A tisztújító közgyűlésen a pártelnök mellett megválasztják a párt 50 tagú tanácsát, valamint a felügyelőbizottságot és a fegyelmi bizottságot is. Az újonnan megválasztott tanács a következő ülésén dönt arról, ki kerüljön be a 20 tagú elnökségbe, és ki lesz a párt három alelnöke a következő négy évben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..