home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Ti és mi
MÜLLER Éva
2006.04.19.
LXI. évf. 16. szám

Azt mondtátok, hogy a választási kampányban nem használtok föl bennünket. Már megint nem mondtatok igazat. Megrémültetek Mikola István szavaitól, és most hatalmas betűkkel hirdetitek:,,Ne hagyja, hogy az Ön pénzén mások döntsenek az Ön sorsáról!'Tulajdonképpen igazatok van. Mi valóban mások vagyunk...

Azt mondtátok, hogy a választási kampányban nem használtok föl bennünket. Már megint nem mondtatok igazat. Megrémültetek Mikola István szavaitól, és most hatalmas betűkkel hirdetitek:
,,Ne hagyja, hogy az Ön pénzén mások döntsenek az Ön sorsáról!'
Tulajdonképpen igazatok van. Mi valóban mások vagyunk, mint ti. Semmi közös nincs bennünk.
Ti néhány millió szavazópolgárban gondolkodtok, mi pedig nemzetben. Ti megtagadjátok tőlünk a kettős állampolgárságot, mi azt valljuk, hogy ez határmódosítás nélkül egyesítené a nemzetet. Ti azt mondjátok, hogy a kokárda megoszt, mi büszkén viseljük szívünk felett. Ti szó nélkül hagytátok azt a szégyenteljes esetet, amikor március 15-én Budapesten egy meglett férfi letépte egy tizenhárom éves kislány szalagrózsáját, majd úgy megütötte, hogy vérezni kezdett a szája. Bennünket mélységesen felháborít csökönyös hallgatásotok. Ti azt üzentétek, hogy nincs közötök a határon túli magyarok autonómiatörekvéseihez, mi azt vártuk, hogy kiálltok majd mellette. Ehelyett engedtétek, hogy a székelyudvarhelyi ünneplő tömeget a Tilos rádióban csürhének nevezzék, Tőkés Lászlót pedig csak egy olyan figurának, aki egyébként is Chrudinák sztorija volt. Mi tisztelettel gondolunk püspök úrra és Isten áldását kérjük további munkájára.
December ötödikén arra buzdítottátok Magyarország polgárait, hogy forduljanak szembe a határon túli testvéreikkel, mert kizsebelik őket. Most azzal riogatjátok őket, hogy ha kettős állampolgárok lennénk, ellenetek tennénk le voksunkat.
Tulajdonképpen ez is igaz. Csak hogy Magyarországnak van egy alkotmánya, amely nem teszi lehetővé, hogy szavazzunk. Ezt ti is pontosan tudjátok. Akkor meg minek ez az újabb sárdobálás?
Felháborító a magatartásotok! Meg szánalmas is, de reméljük, hogy nem tart már soká.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..