home 2024. április 17., Rudolf napja
Online előfizetés
Testvérgyülekezetek találkozója a reformáció emlékévében
Martinek Imre
2017.09.25.
LXXII. évf. 38. szám
Testvérgyülekezetek találkozója a reformáció emlékévében

A reformáció 500. évfordulója alkalmából szervezett gazdag rendezvénysorozatok egyik kiemelkedő helyszíne volt szeptember 22-e és 24-e között a Somogy megyei Nagyatád városa is.

A kirándulásokkal, kötetlen hangulatú társalgásokkal, valamint tematikus előadással és művelődési műsorral elegy háromnapos találkozón, teljessé téve mindezt egy vasárnap délelőtti ünnepi istentisztelettel, a helyi református egyházközség testvérgyülekezeteinek, illetve a település testvértelepüléseinek nyüvedi (Partium) és torontálvásárhelyi (Délvidék) delegációi is jelen voltak. A találkozó a nagyatádi protestáns-evangélikus és református egyházközségek, valamint a Nagyatádi Erdélyi Kör közös szervezésében valósult meg.

Fényképes összeállításunk a találkozó hangulatába kívánt betekintést nyújtani. Vonatkozó írásunkat lapunk szeptember 27-ei számában olvashatják.

Írta és fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..