home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Templombúcsú Kispiacon
Pannon RTV
2024.07.01.
LXXIX. évf. 26. szám
Templombúcsú Kispiacon

Péter-Pál napi templombúcsút tartottak Kispiacon. A szentmise mellett számos program, kirakodóvásár és szórakoztató rendezvények várták az érdeklődőket, a helyi közösség pedig megajándékozta azokat a gyerekeket, akik az elmúlt egy évben születtek a faluban. A kispiaci templomot 70 évvel ezelőtt szentelték fel.

Az esemény keretében megtartották az ötödik Gyermek néptánctalálkozón, amelyre a helyiek mellett Tóthfaluból és Oromról is érkeztek táncosok. A színes műsorban összesen 120 gyermek lépett fel.

A rendezvény részeként ajándékcsomagot kaptak azok a helyi családok, akiknek a tavalyi búcsú óta született gyermekük. Az elmúlt egy évben 10 gyermekkel gazdagodott a falu.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..