home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Téltemetés
TRIPOLSZKI Csilla
2016.02.22.
LXXI. évf. 7. szám
Téltemetés

Február 8-án a zentai Emlékiskola tanulói elűzték a telet.

A farsangi mulatság jelmezes felvonulással kezdődött. A 4. c osztály tanulói között volt festőművész, hirdetőoszlop, robot, legóemberke, kártyalap, tavasztündér, harcos, piktor és libapásztor is. Sőt, még egy Szabadság-szobor is — Ladocki Ádám ezzel a jelmezzel a zsűri döntése értelmében 3. helyezett lett. Az osztály legötletesebb jelmeze pedig Omaljev Kristófé volt, aki hirdetőoszlopnak öltözött.

A közös tánc után elégettük a kiszebábot és a gondűző cédulákat, miközben a Jöjjön a tavasz, menjen a tél mondatot kántáltuk. Végül fánkkal jutalmaztuk meg magunkat, ezzel zárva le az élményekben gazdag napot. Most már csak a tavasz érkezését várjuk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..