home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Télirevaló a madaraknak
Tóth Lívia
2017.12.17.
LXXII. évf. 50. szám
Télirevaló a madaraknak

December 16-án, szombaton a moholi Zöldike Természetvédelmi Civil Szervezet akciót hirdetett a madáretetők feltöltésére a madárparkban, a Tisza parton.

Az etetőkbe 200 kg, különböző magvakból álló élelmet helyeztek ki, amelyet a moholi földművesek adományoztak az egyesületnek.

Az időjárás ugyan nem kedvezett a szabadban végzett munkához, de a tevékenységben részt vevő 29 adai és moholi önkéntesnek sikerült nyolc nagy madáretetőt megtöltenie a télire való élelemmel. Az eseményt a Zöldike Természetvédelmi Civil Szervezet felvételein mutatjuk be.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével valósult meg!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..