home 2024. március 04., Kázmér napja
Online előfizetés
Téli munkássportjátékok Torontálvásárhelyen
Martinek Imre
2016.01.12.
LXXI. évf. 2. szám
Téli munkássportjátékok Torontálvásárhelyen

Folytatva a korábbi év(tized)ek bejáródott hagyományát, az 1936-ban alapított torontálvásárhelyi Spartacus Tekeklub ezen a télen is megszervezte berkeiben az e sportágra épülő munkássportjátékokat. A hivatalos rajt 2016. január 11-én kezdődött.

A reményekkel ellentétben — sajnos — nyolcnál ezúttal sem nevezett be több csapat. Közülük, március havának első hetével bezárólag, afféle visszavágós küzdelmek során, nemcsak a bajnok kerül ki, de az a további három amatőr (munkás)tekecsapat is, amely Antalfalva (Kovačica)  község ugyancsak dobogós amatőr csapataival méri majd össze erejét. Helyszíni fotóinkat a torna első napján Kovács József és Martinek Imre készítette.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..