home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Téli munkás sportjátékok
M. I.
2013.01.09.
LXVIII. évf. 2. szám
Téli munkás sportjátékok

A téli időjárás beköszöntével az 1936-ban alapított torontálvásárhelyi/debelyacsai Spartacus Tekeklubban is új lendülettel rajtolt a munkás sportjátékok 2012/13-as idénye — sorrendben a tizenharmadik alkalommal és tizenkét csapat részvételével.

A téli időjárás beköszöntével az 1936-ban alapított torontálvásárhelyi/debelyacsai Spartacus Tekeklubban is új lendülettel rajtolt a munkás sportjátékok 2012/13-as idénye — sorrendben a tizenharmadik alkalommal és tizenkét csapat részvételével. A helyi Moša Pijade Elemi Iskolában szolgálatot teljesítő pedagógusok önálló teamjét Szilágyi Klaudia „külsős” egészíti ki. A Tanügyesek — Prosvetari ígéretes, egyelőre azonban csöppnyit még gyengélkedő csapatát Balogi András, Gyenge Szlifka Tilda, Kovács Csilla, Antal Ferenc, Tóth-Horváth Andrea, Pecikoza Tamara és Martinek Imre alkotja.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..