home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Téli kirakodóvásár Csókán
(—)
2014.11.26.
LXIX. évf. 48. szám

A csókai Művelődési és Oktatási Központ szeretettel meghív minden érdeklődőt a téli kirakodóvásárára, melyet második alkalommal szerveznek meg. A rendezvényt december 5-én (pénteken) és 6-án (szombaton) tartják meg a Művelődési Ház előcsarnokában 9 és 18 óra között.

Azok a kézművesek, akik a termékeiket szeretnék árusítani, november 28-áig jelentkezhetnek a Művelődési és Oktatási Központban (Tito marsall utca 2., 23320 Csóka) vagy a 0230/71-046-os telefonszámon.

A vásár megnyitójára december 5-én, 11.30-kor kerül sor a színházteremben. A műsorban fellépnek a Midnight klasszikus tánciskola növendékei, a csókai gyermekek pedig Tintor Đurđa jelmezeit és a Kothenc Éva alkotta modern hajviseleteket mutatják be. Természetesen végül a Mikulás is megérkezik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..