home 2024. július 22., Magdolna napja
Online előfizetés
Tehetségnap
Bognár Beáta
2013.10.17.
LXVIII. évf. 42. szám
Tehetségnap

Tehetségnapot tartottak a Majsai Úti Általános Iskolában — a Vajdasági Tehetségsegítő Tanács támogatásával. A rendezvényre az intézmény zsibongójában került sor.

Október 7-én Tehetségnapot tartottak a Majsai Úti Általános Iskolában — a Vajdasági Tehetségsegítő Tanács támogatásával. A rendezvényre az intézmény zsibongójában került sor.

A tehetséges tanulók szaktanáraik koordinálásával tizennégy bemutatóhelyen folytattak foglalkozásokat. A diákok érdekes nyelvi játékokban, logikai képességfejlesztő foglalkozásokban, különféle kísérletekben, valamint tudományos és kreatív műhelymunkákban vehettek részt. Az interaktív munka során az iskola tehetségei igyekeztek minden foglalkozásba és játékba bevonni az érdeklődőket.

A tanulóknak lehetőségük volt arra is, hogy megtervezzék e rendezvény logóját. A szervezők minden elkészült munkát kiállítottak, az osztályok pedig szavazhattak az általuk legeredetibbnek vélt alkotásokra. A szavazatok alapján Albert Ivett 3. d osztályos tanuló logója lett a legjobb. Az intézmény nagy hangsúlyt helyez a tehetséggondozásra, és fontosnak tartja a jövőben is megszervezni a Tehetségnapot, hogy a kiváló képességű tanulók megmutathassák tudásukat, kreativitásukat, hiszen a mottójuk ez: „Nekünk nem elég a kékség, nekünk az egész ég kell” (Johann Wolfgang von Goethe).

BOGNÁR Beáta,
a Tehetségnap egyik szervezője

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..