home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Tehetségfejlesztés
(S.U.K.)
2013.10.23.
LXVIII. évf. 43. szám
Tehetségfejlesztés

A budapesti Tehetség Alapítvány és a Vajdasági Tehetségkutató Tanács együttműködése révén háromnapos tehetségfejlesztő program színhelye volt a szabadkai J. J. Zmaj és a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola.

A magyarországi kollégákat és diákokat a szabadkai iskolában nagy szeretettel fogadták, majd Grubanov Martinek Emília, a 4. c, valamint Saláta Ugrai Krisztina, a 3. c osztály tanító nénijének koordinálásával kooperatív rajzórát tartottak. A szabadkai és a budapesti diákok közös munkája L. Ritók Nóra módszerének alkalmazásával folyt.

A negyvenhárom tanuló hét csoportban dolgozott a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt. Három téma közül választhattak: a vízi világot, a macskák és az őszi tündérek világát ábrázolhatták, az elkészült alkotásokat pedig kiállították az iskola folyosóján. A rajzóra után a budapesti vendégdiákok táncbemutatót tartottak, utána közös tánc kezdődött a tortateremben.

A tehetségfejlesztő program a budapesti pedagógiai intézet és a J. J. Zmaj iskola jövőbeli szoros együttműködésének alapja.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..