home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Tehetségeink
2011.01.12.
LXVI. évf. 2. szám
Tehetségeink

A Tartományi Végrehajtó Tanács 1995 óta minden évben megjutalmazza a tartomány legtehetségesebb diákjait.December közepén a TVT előcsarnokában 31 díjat és 8 különleges elismerő oklevelet adtak át azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a tudomány, technika, művészet, illetve a...

A Tartományi Végrehajtó Tanács 1995 óta minden évben megjutalmazza a tartomány legtehetségesebb diákjait.
December közepén a TVT előcsarnokában 31 díjat és 8 különleges elismerő oklevelet adtak át azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a tudomány, technika, művészet, illetve a sport terén értek el kimagasló eredményeket hazai és külföldi megmérettetéseken. A díjazottak pénz- és könyvjutalomban részesültek.
Szabadkáról Köteles Endre, a Népkör MMK képzőművészeti szakcsoportjának növendéke (mentor: Boros György) és Dózsai Dóra, az EmArt Műhely növendéke (mentor: Grubanov Martinek Emília) részesült díjban a képzőművészeti kategóriában, zeneművészeti sikereiért pedig Kurina Viktória, a szabadkai zeneiskola hegedű szakos tanulója (tanár: Miloš Nikolić).

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..