home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Teherautók nem hajthatnak át a Majsai hídon
2023.07.24.
LXXVIII. évf. 29. szám
Teherautók nem hajthatnak át a Majsai hídon

Tilos a Majsai hídon teherautóval közlekedni. A biztonsági intézkedésre tábla is figyelmeztet – áll a szabadkai Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat levelében, amelyet a TV Subotica kérdésére adott ki. A helyi televízió a híd minőségével és biztonságosságával kapcsolatban kereste fel a közvállalatot. Válaszlevelükben emlékeztetnek, több korábbi tanulmány eredménye is indokolttá tette a teherforgalom beszüntetését a hídon. Azt, hogy tilos a Majsai hídon teherautóval közlekedni táblák is jelzik.

A legutóbbi, 2020-as tanulmány már nem tartja indokoltnak a híd felújítását, helyette új híd építését javasolja. Az Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat levelében az áll, a szakértői véleménnyel összhangban felvették a kapcsolatot a Szerbiai Vasúti Infrastruktúra Közvállalattal, és kilátásba helyezték az új híd megépítését.

Arra is emlékeztetnek, nem a Majsai híd az egyetlen alternatív útvonal. Az illetékesek ajánlják a Koszovó és a Lošinj utcai kerülőt is, valamint tájékoztatnak, hogy napokon belül elkészül a Bajnát utcai új szakasz. Emellett a Jovan Mikić utca és a Proletár brigád utca között is a végéhez közelít a felüljárók kiépítése.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..