home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tavaszi lábbelidivat
(Összeállította: re)
2014.05.07.
LXIX. évf. 19. szám
Tavaszi lábbelidivat

A legtöbb hölgy gyengéje a lábbeli. Aki ízlésesen szeret öltözködni, nem engedheti meg magának, hogy cipője, szandálja, csizmája színben és anyagban ne illeszkedjen az öltözékéhez. Éppen ezért fontos követni a divatot. Íme egy kis ízelítő a 2014. évi tavaszi—nyári lábbelidivatból.

Pasztellszínek

Az idén a természethez közeli árnyalatok divatosak. Sokan szeretik a halvány rózsaszín, világosbarna, világoskék, barack- és világossárga színek kombinációit. Ezek mind rendkívül romantikusak, így elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szerelem jegyében kívánnak pompázni.

Csillogó

Éppen úgy, mint az előző évben, a motoros fazonok, a csillogó díszek a cipőkön 2014-ben is divatosak lesznek. De nemcsak díszítésként, hanem önmagában a cipő színében is visszatér a csillogás: arany, ezüst és bronz. Minden árnyalatban megtalálható lesz a cipőkön és a nyári szandálokon is. Ezek a selymesen csillogó felületek visszaverik majd a nap sugarait, és a lábunk valósággal ragyogni fog.

Csipkés

A finoman csipkézett és virágsziromként megformázott, szellőző cipők, tavaszi kiscsizmák is a figyelem középpontjába kerülnek az idén. Ezek a lábbelik nemcsak dekoratívak, hanem különösen jól szellőznek is. Ezeknél a fazonoknál minden a könnyedségről szól majd.

Lapos

A magas sarkú cipők tavaly igen népszerűek voltak. Ez 2014-ben megváltozik, méghozzá drasztikusan. Sokkal divatosabb lesz a földhöz közelítő magasság, mintsem a hatalmas tűsarok. Természetesen alkalmi viselethez mindig illő lesz egy csodálatosan szép, magas sarkú cipő, de a hétköznapokra a laposabb fazonok ajánlottak.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..