home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Tavasz a tamarinoknál
2020.05.21.
LXXV. évf. 21. szám
Tavasz a tamarinoknál

Az idén tavasszal a megszokottnál is több apróságot fedezhetnek fel a figyelmes látogatóink a Vadasparkban sétálva, és nem csak a patások körében örvendhetünk kölykök, fiókák születésének. A múlt héten a kecskéket, muflonokat, szarvasokat mutattuk be, most a kisebb, de természetvédelmi szempontból jóval jelentősebb karmosmajmok születéséről számolunk be, elsőként a március 30-án született két csupaszpofájú tamarinról.

Újabb pályázat, ismét várunk rajzokat, grafikákat is!

A vadaspark és a Tessloff Babilon Kiadó kft. közös pályázatának legutóbbi fordulója sajnos éppen egybeesett azzal, amikor a veszélyhelyzet miatt be kellett zárnunk. Május óta azonban újra nyitva vagyunk, és a látogatóinkat szinte rekordszámú kölyökállat látványa fogadja. Ehhez kapcsolódik a pályázati forduló újabb témája: vadasparki állatkölykök vagy fiókák fotóit, grafikáit vagy rajzait várjuk!

További információk: az aktuális történéseink és programajánlataink a honlapunkon is olvashatóak és a vadaspark Facebook-oldalán is nyomon követhetőek.


Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..