home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tartományi támogatás vajdasági fiatal sportolóknak
Pannon RTV
2021.05.25.
LXXVI. évf. 20. szám
Tartományi támogatás vajdasági fiatal sportolóknak

Sportösztöndíjakról szóló szerződéseket írtak alá Újvidéken, ugyanis fiatal vajdasági sportolókat támogat az illetékes tartományi titkárság. Ötvenkilencen részesülnek juttatásban, tízmillió dinár összértékben. A több mint harminc támogatott sportágból ötben vajdasági magyar sportolók is ösztöndíjat kapnak.  

Csak olyan sportolók juthatnak ösztöndíjhoz, akik nemzetközi-, világ-, európai-, korosztályos-, vagy szerbiai bajnokságokon értek el dobogós helyezést, akár egyéniben, akár csapatversenyben – hangzott el az eseményen. A 14-től 20 éves fiatalokat a vajdasági ágazati sportszövetségek jelölték a támogatásra.

Fotó: Pannon RTV/Óvári Dániel

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..