home 2024. szeptember 16., Edit napja
Online előfizetés
Tartományi beruházások és tervek
2024.09.07.
LXXIX. évf. 36. szám
Tartományi beruházások és tervek

Zentára látogatott Sandra Božić, a tartományi kormány alelnöke és Ótott Róbert kormányalelnök, oktatási titkár. A tartományi tisztségviselők a zentai városházán Burány Hajnalka polgármesterrel és a városvezetés képviselőivel találkoztak, majd megtekintették a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium udvarában zajló építkezést.

Mint ahogyan korábban már hírportálunk beszámolt arról, az itt épülő épületszárnyon zajló munkálatok 15 évvel ezelőtt telekvita miatt szakadtak félbe és az épület mögötti terület megvásárlása és a szükséges dokumentációk elrendezése után sikerült folytatni az építkezést. Az új épületszárnyban négy informatikai laboratórium kap helyet, melyeket tantermekként is használnak majd, a földszinten tornatermet – edzőtermet alakítanak ki zuhanyzókkal és öltözővel, valamint egy mosókonyhát hoznak létre.

A küldöttség ezt követően az Üzleti Inkubátorban járt, ahol ugyancsak munkálatok zajlanak, és megnézték a létesítmény területén kiépített új objektumot is. A látogatás a Stevan Sremac Általános Iskolában zárult, melynek az épülete felújításra szorul.

Burány Hajnalka az újságíróknak elmondta, a tartományi kormány képviselőivel megtekintették a tartományi forrásból megvalósult sikeres befektetéseket, de emellett a zentai önkormányzat terveit is ismertették, melyek között szó esett a Brekeke Tófürdő projektumról is.

Forrás: Vajdaság Ma

Horváth Zsolt és a Pannon RTV felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..