home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tartományi beruházások Törökkanizsán
2023.05.09.
LXXVIII. évf. 18. szám
Tartományi beruházások Törökkanizsán

Törökkanizsára látogatott Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke és munkatársai. Több beruházást is megtekintettek, amelyek a vajdasági kormány segítségével kezdődtek meg, illetve valósulnak meg a közeljövőben.

A helyi Sveti Vračevi Kórház pszichiátriai részlegének a felújítására a tartomány 100 millió dinárt hagyott jóvá. A több mint 2000 négyzetméteres Sportcsarnok munkálatait is megtekintette Igor Mirović, aki kiemelte, Törökkanizsa azon öt községhez tartozik, ahol még nincs ilyen jellegű sportkomplexum. Hozzátette, az aszfaltozáshoz is igyekszenek forrásokat biztosítani, és szólt a Törökkanizsától Nagykikinda irányában tervezett útról is, ami valamivel több mint 12 kilométer hosszúságban valósulna meg.

Forrás: Pannon RTV, Tartományi kormány közlemény

Fotók: Tartományi kormány

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..