home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Tartományi bajnokok a bajmoki kézilabdázó lányok
(T. T.)
2009.07.22.
LXIV. évf. 29. szám
Tartományi bajnokok a bajmoki kézilabdázó lányok

- Szalai Attila felvételeA bajmoki Radnički Kézilabdaklub női csapatai évről évre meghatározó szerepet töltenek be a tartomány és az ország kézilabdaéletében. A legújabb sikert az egyesület pionír és serdülő csapatai érték el, akik Hegyi Erika vezetőedző irányításával vajdasági bajnoki...

- Szalai Attila felvétele

A bajmoki Radnički Kézilabdaklub női csapatai évről évre meghatározó szerepet töltenek be a tartomány és az ország kézilabdaéletében. A legújabb sikert az egyesület pionír és serdülő csapatai érték el, akik Hegyi Erika vezetőedző irányításával vajdasági bajnoki címet szereztek. A szép siker alkalmával a bajmoki lányokat a szabadkai Városházán fogadta Maglai Jenő, a városi képviselő-testület elnöke és Nemanja Simović, a Városi Tanács turizmussal, ifjúsági ügyekkel és sporttal megbízott tagja. Maglai megígérte, hogy az önkormányzat lehetőségeihez mérten továbbra is támogatja a klubot, s az idén a bajmoki sportcsarnok fűtési gondjaira is megpróbálnak megoldást találni, majd ajándékcsomaggal lepte meg a bajnokokat. Simović elmondta, hogy az idei évben a Szabadka községi sportolók nagyon eredményesnek bizonyultak, amihez a Radnički lányai is hozzájárultak. Bajmokon a kézilabdának gazdag hagyományai vannak, s a minőségi, szakszerű munka meghozta a kívánt eredményt. Duško Stipanović, a Radnički Kézilabdaklub elnöke köszönetet mondott a város vezetőségének és a Spartacus Kézilabdaklubnak a segítségért, s hangsúlyozta, hogy saját nevelésű játékosokra alapoznak, ami eredményesnek bizonyult, hiszen a jelenlegi siker mellett több bajmoki játékosnő is tagja a korosztályos szerbiai utánpótlás-válogatottaknak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..