home 2024. május 15., Szonja napja
Online előfizetés
Tanulmányi kiránduláson
2010.10.20.
LXV. évf. 42. szám
Tanulmányi kiránduláson

A szabadkai Ivan Goran Kovačić iskola ötödik és hatodik osztályos tanulói a gyermekhéten kirándulni voltak Belgrádban. Az egész napos, tanulmányi jellegű kirándulást az iskola földrajz-ökológia szakkörének vezetői: Straka Andrea és Besnyi Izabella tanárnők szervezték meg. A cél a...

A szabadkai Ivan Goran Kovačić iskola ötödik és hatodik osztályos tanulói a gyermekhéten kirándulni voltak Belgrádban. Az egész napos, tanulmányi jellegű kirándulást az iskola földrajz-ökológia szakkörének vezetői: Straka Andrea és Besnyi Izabella tanárnők szervezték meg. A cél a Természeti Múzeum Hazánk ragadozó madarai című kiállításának megtekintése volt. A tanulók látogatást tettek a belgrádi állatkertbe, az ország legnagyobb és leggazdagabb ilyen jellegű létesítményébe, és a Jevremovac botanikus kertben alkalmuk nyílt közelebbről szemügyre venni a világ különféle tájairól származó növényfajtákat. A kirándulás témája szorosan összefügg több tantárgy tananyagával, a tanulók pedig különösen élvezték, hogy ezúttal tantermen kívül gyarapíthatták tudásukat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..