home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Tanszereket gyűjtöttek Muzslyán
B. T.
2012.08.29.
LXVII. évf. 35. szám
Tanszereket gyűjtöttek Muzslyán

A VMSZ muzslyai helyi szervezete minden évben jótékonysági megmozdulást szervez a szociálisan hátrányos helyzetű családok, a gyermeküket egyedül nevelő szülők, idősek és betegek megsegítéséért ruhanemű, Mikulás- és húsvéti-csomagok, játékok ajándékozásával, valamint műanyag kupakok gyűjtéséb...

A VMSZ muzslyai helyi szervezete minden évben jótékonysági megmozdulást szervez a szociálisan hátrányos helyzetű családok, a gyermeküket egyedül nevelő szülők, idősek és betegek megsegítéséért ruhanemű, Mikulás- és húsvéti-csomagok, játékok ajándékozásával, valamint műanyag kupakok gyűjtéséből eredő és más pénzadománnyal idős személyek, beteg gyermekek gyógyítási költségének támogatására.
Az augusztusban megszervezett tanszergyűjtési akció során iskolatáskákat, tolltartókat, színes ceruzákat, írószereket, vonalzókat, füzeteket gyűjtöttek. Az adományokat eljuttatják az iskola igazgatójához és a tanítókhoz, akik az iskolaév kezdetén átadják majd azoknak a családoknak, amelyeknek az anyagi lehetőségük nem engedi meg, hogy megfelelően felkészítsék gyermeküket az iskolakezdésre.
- Hisszük, hogy ha sokan tesznek keveset, akkor valódi és kézzelfogható segítséget nyújthatunk nagyon sok rászoruló családnak. Akciónk az összefogás szép példája, és bizonyítja, hogy a következő generáció képes az önzetlen segítségnyújtásra, a cselekvésre, az önkéntes feladatvállalásra - mondta Borbély Tivadar, a VMSZ IF alelnöke.
Vidrács Krisztina, a VMSZ helyi szervezetének alelnöke hangsúlyozta: az önkéntes munkákhoz kitartás és emberszeretet kell, mert csakis ezekkel az erényekkel lehet az általuk képviselt eszmét népszerűsíteni.
A VMSZ helyi szervezetének tagjai köszönetet mondanak a polgároknak az adományaikért, a pozitív hozzáállásért és azért, hogy felismerték az akció fontosságát és jelentőségét.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..