home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Tankcsapda feldolgozás a HolyChicks-től az M2 Petőfi TV-n
MTVA
2020.08.24.
LXXV. évf. 34. szám
Tankcsapda feldolgozás a HolyChicks-től az M2 Petőfi TV-n

Augusztus 24-én a HolyChicks lép az Akusztik színpadára. A 2015-ben alakult pop-rock zenekar az elmúlt öt év alatt egy kislemezt, több mint 5 videoklipet, és egy nagylemezt is megjelentetett, sőt A Dal 2020-ban is feltűntek Pillangóhatás című számukkal. Hétfőn este egy teljes egészében unplugged koncerttel készülnek az M2 Petőfi Tv nézőinek, amely során egy dalra a Cloud9+-os Szivák Zsolt is csatlakozik hozzájuk.

„Régóta szerettünk volna az Akusztikban játszani, nagyon örülünk, hogy ez most megvalósult. A felvétel izgalmas és örömteli érzés volt, egyrészt nagyon vártuk már, hogy játszhassunk, másrészt nagyon jó volt a fantasztikus vendégzenészeinkkel együtt készülni” – kezdték a lányok, akik kifejezetten szeretik az akusztikus hangzást, ugyanis nagyon izgalmasnak találják új hangzásvilággal megszólaltani a dalaikat. – „A műsor összeállítása során volt határozott elképzelésünk arról, hogy melyik dalban legyen cselló, zongora (hamond), ezeket vettük előre. Lényegében az egész nagylemezünket (Ez már az) és a legújabb dalunkat (Ne felejtsd) is sikerült teljes egészében új köntösben előadni.

A saját dalok mellett az Akusztik hagyományához hűen egy feldolgozás dallal is készülnek a lányok a rajongóknak, méghozzá egy igazi magyar rockdalt adnak elő:

„- A Tankcsapda Fiúk ölébe a lányok című dala volt a feldolgozásunk, ami kihívás volt és egyben óriási buli eljátszani, főleg akusztikusan, mivel mindannyian rajongók vagyunk!:) „ – árulták el a HolyChicks tagjai.

Ide kattintva elérhető egy rövid részlet a HolyChicks koncertjéből.

 

 

HolyChicks Akusztik 2020.  augusztus 24-én hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható az M2 Petőfi TV-n.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..