home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Táncoljunk együtt!
K.E.
2012.06.20.
LXVII. évf. 25. szám
Táncoljunk együtt!

Mókuska, mókuska, felmászott a fára...
Megy a gőzös...
Táncoljunk együtt!Második alkalommal szervezték meg június első napján Óbecse központjában az óvodások és napközisek táncbemutatóját. Soha még ilyen sokan nem jöttek el rendezvényre: a főtér megtelt nézelődőkkel és fellépők...

Mókuska, mókuska, felmászott a fára...

Megy a gőzös...

Táncoljunk együtt!

Második alkalommal szervezték meg június első napján Óbecse központjában az óvodások és napközisek táncbemutatóját. Soha még ilyen sokan nem jöttek el rendezvényre: a főtér megtelt nézelődőkkel és fellépőkkel -- hétszáz gyermek mutatta be tánctudását.
Ferenc Magdolna óvodaigazgató elmondása szerint Szerbia-szerte 20 településen ropták a táncot a kicsik: ugyanabban az időpontban, ugyanarra a zeneszámra. Feledhetetlen élmény volt látni a vidám, felszabadult gyermekeket, akik aztán a bemutató végén szüleikkel együtt adták elő a kacsatáncot.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..