home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Támogatás vajdasági szociális intézményeknek
Pannon RTV
2020.12.11.
Támogatás vajdasági szociális intézményeknek

50 millió dinárral támogatják a vajdasági szociális intézményeket - erről döntött ülésén a tartományi kormány.

A pénzt egyebek mellett orvosi berendezések vásárlására, a létesítmények felújítására, ágyak és matracok, valamint számítógépes berendezések beszerzésére, a vízvezeték- és fűtőhálózat munkálataira, szellőztető és légkondicionáló rendszerek kiépítésére, illetve szállító mentőautók vásárlására fordítják az érintett intézményekben. Pénzt kap mások mellett az óbecsei és a zombori Gerontológiai Központ, továbbá a bácskossuthfalvi Otthon Értelmi Fogyatékosokat Gondozó Intézet. A tartományi kormány döntött arról is, hogy a Vajdasági Klinikai Központnak csaknem 9 millió dinárt ad oxigénterápiára. 

Fotó: vojvodina.gov.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..