home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Támogatás jégvédelmi rendszerek telepítésére
Tancsik Richárd
2022.04.27.
LXXVII. évf. 17. szám
Támogatás jégvédelmi rendszerek telepítésére

A Tartományi Mezőgazdasági Titkárság 60 szerződést ítélt oda 53,8 millió dinár összértékben jégvédelmi rendszerek telepítésére a Vajdaság Autonóm Tartományban található gyümölcs- és szőlőültetvény-tulajdonosoknak.

A szerződéseket Mladen Petreš mezőgazdasági titkárhelyettes adta át a nyertes pályázóknak, és rámutatott, hogy a beruházás összértéke 107,9 millió dinár.

A titkárhelyettes elmondta, 2016 óta a jégvédelmi rendszerek telepítésére 1,6 milliárd dinár összértékben fektettek be.

A tartományi mezőgazdasági titkárság továbbra is jó partnere lesz a gazdáknak, figyelemmel kíséri az igényeiket, és a korszerű trendeket követve írják ki a leendő pályázatokat — hangzott el a rendezvényen.


Fotó: Pannon RTV/ Dragan Miljanić

Forrás: Vajdasági RTV 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..