home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Támogatás bor-, pálinka és sör készítőknek
Pannon RTV
2021.05.18.
LXXVI. évf. 19. szám
Támogatás bor-, pálinka és sör készítőknek

Két új kiírást jelentetett meg a Tartományi Mezőgazdasági Titkárság.

A tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes elmondta, hogy a pályázaton bejegyzett cégek, vállalkozások, jogi személyek vehetnek részt. Eszközbeszerzésre lehet pályázni.

A pályázati űrlapot postán, vagy a tartományi kormány iktatóirodájában lehet átadni, a szükséges dokumentumokat mellékelve.

Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes: „A borászok és a pálinkakészítők vonatkozásában 50 millió dináros keretösszeggel tudja támogatni a titkárság az eszközeik beszerzését, gépsorok, felszerelések megvásárlását. A kis sörfőzdék vonatkozásában pedig 10 millió dináros keretösszeggel írtunk ki pályázatot, ugyanilyen jellegű befektetésekre. Fontos azt elmondani, hogy mindkét pályázatnál június 11-e a határidő, és mindkét pályázatnál alapesetben 50 százalék költség-visszatérítést tud adni a mezőgazdasági titkárság, de a hölgyeknek vagy a 40 évnél fiatalabbaknak szokás szerint 10 százalékkal magasabb, azaz 60 százalékos költség-visszatérítés is megítélhető. Maximálisan ennek, ezzel összhangban 2,2 millió dinárt tudunk jóváhagyni egy-egy ilyen befektetésre.”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..