home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Támogatás az autistákat segítő szabadkai városi egyesületnek
Tancsik Richárd
2022.06.03.
LXXVII. évf. 22. szám
Támogatás az autistákat segítő szabadkai városi egyesületnek

Szabadkán dr. Nenad Ivanišević tartományi titkár átadta a szociális közmunka lebonyolítására vonatkozó szerződést az Autista Személyeket Segítő Szabadkai Egyesületnek.

Az eseményen Suzana Skenderović, az egyesület elnöke háláját fejezte ki a támogatásért, mert így 5 személyt tudnak foglalkoztatni, aki munkájával segíti a szervezet tevékenységét négy hónapon át. A nyári programjukról elmondta, aktív lesz, mert napközit indítanak, és ez a tartományi titkárság, valamint a város támogatása nélkül nem valósulhatna meg.

Szabadka Város képviseletében Ilija Đukanović kiemelte, évről évre támogatják azokat a civil szervezeteket, amelyek a hátrányos helyzetben lévő személyekkel foglalkoznak.

Dr. Nenad Ivanišević tartományi titkár rámutatott, örömmel tölti el, hogy Szabadkán lehet, a városban, ahol a humanitárius tevékenységek száma nagyon nagy. Kiemelte, Szabadka az a település, ahol a munkanélküliség 10% alatt van, sikeresen tudták megtartani a tehetséges diákokat, akik munkát találhattak a városban. Nyilatkozatában elmondta még, hogy az Autista Személyeket Segítő Szabadkai Egyesületnek az idén 739 000 dinár támogatást nyújtottak át.

Fényképezte: Tancsik Richárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..