home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Támogatás a kelebiai óvodának
Szakáll Laura
2023.06.08.
LXXVIII. évf. 23. szám
Támogatás a kelebiai óvodának

Több mint húsz éve tevékenykedik Szerbiában a Masterplast YU Kft., mely mindig fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, a különféle intézmények támogatását. Ezúttal az óvodák számára szervezett pályázatot Az én környezetem, az én jövőm elnevezéssel. Erre több mint hetven munka érkezett az ország egész területéről. Az első három helyezett intézmény pénzbeli támogatásban részesült, melyet felújításra, valamint eszközbeszerzésre fordíthatnak.

A legjobbnak a szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény kelebiai óvodája bizonyult, mely megnyerte az 500 000 dináros támogatást.


Slobodan Gabrić felvételei

— A korábbi években a Szabadkai Közkórházat segítettük, most úgy döntöttünk, rajzpályázatot hirdetünk. Az első díjast 500 000 dinárral, a másodikat 300 000 dinárral, a harmadikat pedig 200 000 dinárral támogatjuk, vagyis összesen 1 millió dinárt fordítottunk erre a célra. Ez úgy jött össze, hogy a partnereinket is bevontuk ebbe az akcióba, és a mi két legkeresettebb termékünkön keresztül kívántuk támogatni a jövő generációját. Ez az üvegszövet, illetve a gipszkartonprofilok. Kibe fektessünk, ha nem a gyermekekbe, hiszen előttük áll a világ — mondta el Bunford Olivér kereskedelmi igazgató. 

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény rendszeresen részt vesz a pályázatokon. A most elnyert 500 000 dinárt fejlesztőjátékok vásárlására fordítják — hallottuk Veljko Vojnić technikai igazgatótól.

— Ez a díjaink közül a legértékesebb számunkra, mert helyből érkezett. Az óvodáinkban eredményesen dolgozunk, a munkatársaink elhivatottak, valamint csodálatos és okos gyerekeink vannak, akik elnyerik a legnagyobb díjakat és a legrangosabb elismeréseket a pályázatokon.

A Masterplast környezetvédelmi pályázatának második helyezettje az egyik kruševaci óvoda, míg a harmadik díj Prijepoljére került.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..