home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Támogatás a 65 évnél idősebb sportolóknak
Hét Nap Online
2020.04.01.
LXXV. évf. 14. szám
Támogatás a 65 évnél idősebb sportolóknak

Szabadka sportmunkásai a rendkívüli helyzet idején sem feledkezett meg az otthonukban, izolációban lévő 65 évnél idősebb bajnokokat

Szabadka város ifjúsággal és sporttal megbízott ágazata és Szabadka város Sportszövetsége megkezdte a segélycsomagok kézbesítését a részükre. Mint azt Nemanja Simović, a Városi Tanács sporttal és ifjúsággal megbízott tagja mondta, Szabadka a sportok városa jelzőt ezeknek az embereknek köszönheti. A sportmunkások, mint Sreto Damnjanović, Zoran Ivanović, Slobodan Kustudić, Ubori László és még sokan mások, akiket akciónk során meglátogatunk igazoltan megérdemlik ezt a figyelmességet. A csomagok élelmiszereket, tisztálkodási és fertőtlenítőszereket tartalmaznak, emellett napi sportújságot is viszünk nekik — hangsúlyozta Simović.

Szabadka Város Közigazgatási Hivatala eszközöket különített el csomagok beszerzésére a Szabadka város területén élő legkisebb nyugdíjjal rendelkező nyugdíjasoknak. A kisnyugdíjasoknak a csomagok kiosztására az elkövetkező napokban kerül sor.

A következő, egykori sportolók kaptak csomagot: Zoran Ivanović (torna), Ubori László (atlétika), Mirko Antelj (ökölvívás), Dušan Bartaloš (cselgáncs), Mirko Lazić (labdarúgás, röplabda), Lazar Jaramazović (vívás), Ivan Sedlak (sakk), Đorđe Branisavljević (búvárkodás, vízilabda), Miloš Gulišija (kézilabda), Marinko Prćić (kosárlabda), Sreten Damnjanović, Rade Grabovac (mindketten birkózás), Kiss Ferenc, Stipan Vert (mindketten súlyemelés), Tomislav Zvekanović, Szabó Hangya András (mindketten evezés), Slobodan Kustudić, Dér Irén, Fazekas József (mindhárman labdarúgás).

Szabadka Város Önkormányzatának Médiaközpontja

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..