home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Támadás érte a szabadkai Magyar Médiaház épületét
Pannon RTV
2022.04.17.
LXXVII. évf. 15. szám
Támadás érte a szabadkai Magyar Médiaház épületét

Durva támadás érte a szabadkai Magyar Médiaház épületét, amelyet a biztonsági kamera is rögzített. Egy ismeretlen, kapucnit viselő személy szombat éjszaka többször is megrúgta a bejáratot, és ezzel súlyos károkat okozott. Az elkövető elmenekült a helyszínről.

A Magyar Médiaházban található a Pannon RTV és a Szabadkai Magyar Rádió, a Magyar Szó napilap szabadkai szerkesztősége és hetilapunk, a Hét Nap szerkesztősége is.
A rendőrség még az éjszaka elvégezte a helyszínelést, ismeretlen tettes ellen vizsgálódnak. Nem hivatalos információk szerint a médiaház melletti épületben egy nem bejelentett összejövetelt tartottak, és a biztonsági kamera felvétele alapján a feltételezett elkövető onnan jöhetett ki. 
Aki bármilyen információt tud az esettel kapcsolatban jelezze a rendőrségnek vagy hívja a Pannónia Alapítványt a 024/621-401-es telefonszámon – olvasható a Pannon RTV internetes oldalán. 

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..