home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Találkozzunk a város legszerelmesebb pontján
2019.02.08.
LXXIV. évf. 6. szám
Találkozzunk a város legszerelmesebb pontján

Valentin-nap a Szegedi Szabadtérivel

Hatalmas LED-falat kapnak a REÖK előtt a szerelmesek Rómeó napjától Valentinig, ahol a saját képeiket is viszontláthatják! Akik elküldik a saját Titanicos fotójukat, mellé pedig egy szívhez szóló üzenetet, megnyerhetik az exkluzív páros fotózást nyáron, a Titanic musical díszletében, valamint egy romantikus budapesti hétvégét. A háromféle Valentin-napi bérlettel pedig a nyárestéket is megkoronázhatják a párok.

A Szegedi Szabadtéri Játékok legromantikusabb évada az idei – megérkezik a Dóm térre a Szerelmes Shakespeare, az operák királynője, a hatalmas érzelmeket mozgató Aida, és először látható Magyarországon az ötszörös Tony-díjas musical, a Titanic! A tavalyi sikeres Valentin-nap után nagy látványossággal készülünk idán is: a REÖK előtt felállított LED-falon február 14-én a Szabadtéri elmúlt éveinek legszebb szerelmes jeleneteit játsszuk, melyek közé a Ti történetetek is bekerülhet.

A párok idén is részt vehetnek a Szabadtéri nyereményjátékában: exkluzív páros fotózást nyerhetnek a Titanic musical díszletében, valamint egy romantikus hétvégét egy budapesti szállodában! Nincs más tennivalójuk, mint megalkotni a saját Titanic-jelenetüket, vagy fotózkodni egy Titanic musicales plakát előtt, és egy szívhez szóló szerelmes üzenet kíséretében elküldeni mindezt a reokvalentin@gmail.com email címre. A beérkező fotókat és az üzeneteket kivetítjük a palota előtti LED-falon, a város legszerelmesebb pontján, valamint a Facebookon is viszontláthatjátok őket. A REÖK Facebook-oldalára egyszerre kerül fel az összes fotó és üzenet, amit a párok elküldtek, és kezdődik a szavazás! Amelyik kép a legtöbb reakciót kapja, az azt beküldő páros nyeri meg a különleges hangulatú fotózást és a hétvégét is.

Közös programra is invitáljuk február 14-én a szerelmeseket: 18 órától mindenki táncba viheti szerelmét a Reök-palota előtti téren.

Ha a legjobb ajándék a közös élmény lehet a párodnak, akkor nyárra is tudunk programot: háromféle kedvezményes bérletből is válogathatsz Valentin-napra. További információk elérhetők a szegediszabadteri.hu oldalon, illetve személyesen a Reök-palotában lévő jegyirodában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..