home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Találkozó Szerbia új magyarországi nagykövetével
2024.06.17.
LXXIX. évf. 24. szám
Találkozó Szerbia új magyarországi nagykövetével

A közös munka részleteiről egyeztetett dr. Pásztor Bálint és Aleksandra Đurović, Szerbia újonnan kinevezett magyarországi nagykövete.

A VMSZ elnöke a Facebook bejegyzésében kiemelte, régóta ismeri Aleksandra Đurovićot, képviselőtársa volt 2012-től 2017-ig a köztársasági parlamentben, ezután az Európa Tanács szerb missziójának vezetője volt Strasbourgban. Szerbia újonnan kinevezett magyarországi nagykövete kérte a találkozót, amely a belgrádi köztársasági parlament könyvtárában jött létre – olvasható dr. Pásztor Bálint közösségi oldalán, aki hozzátette, a közös munka részleteiről egyeztettek, a két ország stratégiai partnerségi kapcsolatainak tovább építésében.

Forrás: Facebook, Pannon RTV

Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..