Tájékoztató nap Szabadkán

A budapesti székhelyű Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvány közreműködésével tájékoztató napot tart a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. részéről közzétett pályázatok lebonyolítása során felmerülő gyakorlati kérdések (a pályázatok elkészítésével kapcsolatos tartalmi és minőségi szempontok) ismertetése céljából. A tájékoztatót a BGAZrt. képviselői tartják.

A tájékoztató napot 2018. december 6-án, csütörtökön 16,30 órai kezdettel tartjuk Szabadkán, a Szekeres László Alapítvány székházában (Maksim Gorkij u. 6A.) földszinti termében.

A szervezők mindazok figyelmébe ajánlják ezt a konzultációs lehetőséget, akik — most és a jövőben —  pályázatot, illetve elszámolást terveznek benyújtani a BGA Zrt. által meghirdetett pályázatok kapcsán.

Kérjük az érdekelt szervezeteket (egyesületeket, intézményeket, stb.), hogy a tájékoztató napra küldjék el képviselőiket, mindenekelőtt a pályázatok elkészítésében tevékenykedő munkatársukat/tagjukat, érdeklődés szerint törvényes képviselőjüket (elnök, igazgató, stb.), illetve bárki mást, akit érdekel a találkozó témája.

Kérünk mindenkit, aki részt kíván venni a tájékoztató napon, hogy december 5-ig (szerda) 15,00 óráig jelezzék részvételi szándékukat a SZLA irodájának a 024/554450-es telefonszámon.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Felhívás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink