home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Tájékoztatás mezőgazdasági termelőknek
2015.07.08.
LXX. évf. 27. szám
Tájékoztatás mezőgazdasági termelőknek

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a Zentai Gazdakör által alapított és működő VaTeBeT Kft. lehetőséget kapott a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-től, hogy az exportképes vajdasági termékek megjelenjenek a 29 országban létrehozott kereskedőház kínálatában.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-t a magyar állam hozta létre új, nemzeti külkereskedelmi stratégiájának megvalósítójaként.

Kisebbségi tulajdonosa a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A Magyar Nemzeti Kereskedőház arra törekszik, hogy tevékenységével új piacokat, új lehetőségeket nyisson meg a vállalkozások és a mezőgazdasági termelők előtt.

Célunk, hogy a hazai és a külpiaci partnerek egymásra találjanak, elősegítsük a hazai vállalatok és mezőgazdasági termelők exporttevékenységének elindítását, és maximalizáljuk a magyar termékek, szolgáltatások kivitelét az újonnan megnyitott piacokra, ezáltal fokozva a gazdasági növekedést és a magasabb szintű foglalkoztatottságot.

Az MNKH tevékenysége két pillérre épül: tömöríti, felkutatja azokat a hazai vállalkozásokat, amelyeknek a termékei, szolgáltatásai a külföldi piacokon is versenyképesek lehetnek, illetve a külpiaci kereskedőházakon keresztül felméri a piaci igényeket. Jelenleg már 29 országban nyíltak magyar kereskedőházak.

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a Zentai Gazdakör által alapított és működő VaTeBeT Kft. lehetőséget kapott a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-től, hogy az exportképes vajdasági termékek megjelenjenek a 29 országban létrehozott kereskedőház kínálatában.

Ezzel a lehetőséggel minden vajdasági termelőnek élnie kell, és ehhez csak az szükséges, hogy elkészítse azoknak a termékeinek a fajtája, minősége és mennyisége szerinti leírását, amelyeket áruba szeretne bocsátani. Partnereink számára komplex szolgáltatást nyújtunk, így termékeik, szolgáltatásaik számos külpiacra eljuthatnak. A szerződés minden esetben a termelő vagy a gyártó és a vevő közvetlen megállapodásával jön létre.

Várjuk a gabonát, zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényt, biotermékeket, élelmiszert és különféle árut, ipari terméket előállítók jelentkezését!

Csak egy jelentkezési lapot kell kitölteniük, mely megtalálható a Vajdasági Agráregyesületek honlapján: www.vgazda.com, illetve hozzánk is fordulhatnak kérdéssel a 063/72-03-069-es telefonszámon, valamint a vatebet@gmail.com e-mail címen.

A VaTeBeT Kft. ügyvezető igazgatója: Ments András

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..