home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Táborozó gyerekekre támadt a késes ámokfutó
2024.07.30.
LXXIX. évf. 30. szám
Táborozó gyerekekre támadt a késes ámokfutó

Egy gyermek meghalt, többen pedig megsebesültek, amikor egy késes támadó rárontott egy Taylor Swift témájú gyerektáborra az angliai Southportban.

A támadás sérültjeit egy gyermekkórházba szállították az észak-angliai városban. A mentőszolgálatok tájékoztatása szerint nyolc embert, köztük gyerekeket kellett szúrt sebekkel kórházba szállítani.

Egy férfi gyanúsítottat, akinél kést találtak, elfogott a rendőrség. Az ámokfutó, mielőtt elkapták volna, az egész környéket rettegésben tartotta.

A gyermektánc- és jógaműhelyt a helyiek a „leggyönyörűbb, legkedvesebb, legpihentetőbb” helyként jellemzik. Ez azonban a mai tragédia után valószínűleg örökre megváltozik.

Forrás: Euronews, B92, Pannon RTV

Fotó: Tanjug

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..