Szúnyogirtás
2020.08.18.
LXXV. évf. 33. szám

A zombori Oris Kft. értesíti a lakosságot, hogy 2020.8.10. és 2020.8.16. között levegőből és földről történő szúnyogirtást fog végezni, a zombori Oris Kft. értesíti a lakosságot, hogy 2020.8.24. és 2020.8.29. között levegőből és földről történő szúnyogirtást fog végezni. A kifejlett szúnyogok kombinált irtása az említett időszak első napján, kedvező időjárási viszonyok mellett, 18:00 órától 23:00 óráig történik majd, ha nem lesz csapadék, szél és túl magas hőmérséklet.

Szúnyogirtás

A levegőből történő szúnyogirtást a Kelebia, a Peščara, a Makkhetes és a Zorka (egy része) helyi közösségekben végeznek. A földről történő szúnyogirtást a következő helyi közösségekben végzik: Zorka (egy része), Palics, Hajdújárás, Csantavér, Nagyfény, Újnagyfény, Alsótavankút, Felsőtavankút, Bajmok, Ludas és Királyhalom.  

A földi szúnyogirtás ULV technológiával történik,deltametrin alapú aktív hatóanyaggal, a levegőből pedig lambda cihalotrin alapú aktív hatóanyaggal. A hatóanyag a méhekre is mérgező, ezért kérjük a méhészeket, hogy kaptáraikat zárják be vagy helyezzék ki legalább 5 kilométerrel a kezelt területen kívül. A vegyszer hatása 3 napig tart. Az Oris Kft. honlapján (www.oris.rs) illetve Facebook oldalán megtalálható térképek pontosan jelzik a kezelendő területeket. További tájékoztatást a 025/515 50 55 telefonszámon lehet kérni.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..