Szúnyogirtás

Szúnyogirtás

A zombori Oris Kft. értesíti a lakosságot, hogy 2020.07.02. és 2020.07.08. között földről történő szúnyogirtást fog végezni.

A kifejlett szúnyogok kombinált irtása az említett időszak első napján, kedvező időjárási viszonyok mellett, 18:00 órától 23:00 óráig történik majd, ha nem lesz csapadék, szél és túl magas hőmérséklet. Szúnyogirtást a következő helyi közösségekben végeznek: Központ I, Központ II, Központ III,  Harcosok sorakozója, Bajnát, Sétaerdő, Palics (lakott rész), Palics (turisztikai rész), Kertváros, Kisradanovác, Újváros és Sándor.

A földi szúnyogirtás ULV technológiával történik, deltametrin alapú aktív hatóanyaggal. A hatóanyag a méhekre is mérgező, ezért kérjük a méhészeket, hogy kaptáraikat zárják be vagy helyezzék ki legalább 5 kilométerrel a kezelt területen kívül. A vegyszer hatása 3 napig tart. Az Oris Kft. honlapján (www.oris.rs) illetve Facebook oldalán megtalálható térképek pontosan jelzik a kezelendő területeket. További tájékoztatást a 025/515 50 55 telefonszámon lehet kérni.

A Kommunális Ügyek Szolgálatának vezetője

Goran Išpanović

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Szúnyogirtás
Értesítés
  • Tóth Lívia
  • 2020.07.29.
  • LXXV. évfolyam 31. szám
Facebook

Támogatóink