home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szombati művésztalálkák
Martinek Imre
2013.03.27.
LXVIII. évf. 13. szám
Szombati művésztalálkák

A vérbeli pedagógus nyugdíjaztatása pillanatában nem vonul végérvényesen nyugalomba. Helyette inkább afféle „hazajáró” (művész)lélekké válik, akinek még hajlott korában is van egy-két szava. A visszásságok ellen mindenképpen.

Megannyi sorstársával egyetemben ebbe a csoportba tartozik Széchenyi Jolán torontálvásárhelyi képzőművész is. Egy örök alkotó, aki szerteágazó tevékenysége mellett egy tíz-egynéhány fős gyermekcsoporttal is foglalkozik, mégpedig a saját kicsinyke lakásában fogadja szombatonként a gyerekeket. Nagyböjt lévén hagyományos, viaszos tojásírással lassítva egy csöppet a zabolátlan türelmetlenkedéssel vágtató jelen időt. Ottjártunkkor a tojásírói csipet-csapatból, sajnos, mindössze hat kisnagylányt találtunk. Balog Erzsébetet, Máté Erzsébetet, Kocsis Szandrát, Gyorgyevics Teodórát és Eleonórát, valamint Imre Mártát, akik gyertyafényben izzított álmaikról szavak nélkül is tudtak ékesen szólani. 
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..