home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazol
(MTI)
2023.07.01.
LXXVIII. évf. 26. szám
Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazol

Hivatalosan meg nem erősített sajtóinformáció szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az FC Liverpoolban folytatja pályafutását.

A RB Leipzig 22 éves középpályásnak klubváltásról Fabrizio Romano, olasz újságíró, szakíró számolt be elsőként. Azt írta péntek kora este, hogy a felek mindenben megegyeztek, és Szoboszlaiért 70 millió eurót (26 milliárd forint) fizet a Liverpool.

Szoboszlait eredetileg 2026-ig köti szerződés a lipcseiekhez, és bár korábban a Newcastle United érdeklődéséről lehetett olvasni, végül a játékos aláírásáért az utóbbi napokban mindent megtevő Liverpool lehet a befutó a médiainformáció alapján.

A középpályás kivásárlási ára a 70 millió euró, Szoboszlai ezzel minden idők legdrágább magyar futballistája lehet.

 A hatszoros Bajnokok Ligája-győztes, 19-szeres angol bajnok Liverpoolnak - amely a következő idényben az Európa-ligában szerepelhet majd - az argentinokkal világbajnok Alexis Mac Allister után Szoboszlai a második nyári szerzeménye lehet.


(Szalai Attila rajza)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..