Színvonalas gyermekvásárt rendeztek Nagybecskereken

Színvonalas gyermekvásárt rendeztek Nagybecskereken

A harmadik alkalommal Nagybecskereken megrendezésre kerülő ZrBizNet-gazdasági kiállítás keretében az idén is megszervezték a hagyományos, és egyre népszerűbb gyermekvásárt. A vásár célja, hogy a legkisebbek régi játékaik, könyveik és más kézműves munkáik árúsításával, betekintést nyerjenek az üzleti élet titkaiba.

A nagybecskereki Sonja Marinković Általános Iskola 3.2 osztályos magyar nyelven tanuló diákjai első ízben vettek részt az eseményen.

A tanulók ötletes munkákkal és tárgyakkal rukkoltak elő -a többi közt, a színespapírból hajtogatott szivecskék, a mosolygós kukoricák, a kézzel készült karkötők, a kedvenc játékok, a cserepes növények, virágcsokrok-és koszorúk zöme hamar eladásra került, így az odalátogatók értékes ajándékokkal térhettek haza.

Gera Anna tanító néni elmondta, hogy a szimbolikus áron eladott munkák bevételét kirándulásra és/vagy a testnevelési órához szükséges játékalkalmatosságok beszerzésére fogják forditani.

A rendezvény végén a 3.2 osztály tanulói az összes megmaradt játékot a Vöröskereszt nagybecskereki szervezetének ajándékozták oda.

Tekintse meg a szerző képes beszámolóját:

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink