home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Színvonalas gyermekvásárt rendeztek Nagybecskereken
Borbély Tivadar
2019.09.21.
LXXIV. évf. 38. szám
Színvonalas gyermekvásárt rendeztek Nagybecskereken

A harmadik alkalommal Nagybecskereken megrendezésre kerülő ZrBizNet-gazdasági kiállítás keretében az idén is megszervezték a hagyományos, és egyre népszerűbb gyermekvásárt. A vásár célja, hogy a legkisebbek régi játékaik, könyveik és más kézműves munkáik árúsításával, betekintést nyerjenek az üzleti élet titkaiba.

A nagybecskereki Sonja Marinković Általános Iskola 3.2 osztályos magyar nyelven tanuló diákjai első ízben vettek részt az eseményen.

A tanulók ötletes munkákkal és tárgyakkal rukkoltak elő -a többi közt, a színespapírból hajtogatott szivecskék, a mosolygós kukoricák, a kézzel készült karkötők, a kedvenc játékok, a cserepes növények, virágcsokrok-és koszorúk zöme hamar eladásra került, így az odalátogatók értékes ajándékokkal térhettek haza.

Gera Anna tanító néni elmondta, hogy a szimbolikus áron eladott munkák bevételét kirándulásra és/vagy a testnevelési órához szükséges játékalkalmatosságok beszerzésére fogják forditani.

A rendezvény végén a 3.2 osztály tanulói az összes megmaradt játékot a Vöröskereszt nagybecskereki szervezetének ajándékozták oda.

Tekintse meg a szerző képes beszámolóját:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..