home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Színkavalkád és kacagás
(ZS. Á.)
2015.03.11.
LXX. évf. 10. szám
Színkavalkád és kacagás

Törökbecsén a Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület jelmezes batyubált rendezett. Az emberek szeretnek jelmezbe bújni, és ez nemcsak a gyermekekre, hanem a felnőttekre is vonatkozik. Tartson az alakoskodás akár csak egy-két órát, a jelmez hangulata átragad a viselőjére is.

Hogy mi a jelmezbál sikerének a titka, a művelődési egyesület titkára, Ilia László mondta el:

— Az egyesület több mint tíz éve szervezi meg a jelmezes mulatságot. A rendezvény ezúttal is sikeres volt, hiszen a vendégek kreatív, ötletes öltözékeket készítettek. A terem zsúfolásig megtelt, a batyuban mindenki hagyományos ételt hozott. Ebben a bálban találkoznak a rabok a boszorkányokkal, történelmi személyiségekkel, koldussal, rajzfilmfigurákkal. Egy-egy ilyen eseményen a tér és az idő határtalan, a színek kavalkádja pedig mosolyt csal az arcokra.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..