Színházban voltunk

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Színházban voltunk

Nagyon örültem, hogy végre színházba mehetek, eddig ugyanis még sohasem jártam ott.Csütörtökön a nagy izgalomtól már kora reggel felébredtem. Sok időm maradt indulásig, így felöltöztem és reggeliztem. Fél kilenckor várt ránk az autóbusz az iskola előtt. Gyorsan felszálltunk, és elindultunk úti célun...

Nagyon örültem, hogy végre színházba mehetek, eddig ugyanis még sohasem jártam ott.
Csütörtökön a nagy izgalomtól már kora reggel felébredtem. Sok időm maradt indulásig, így felöltöztem és reggeliztem. Fél kilenckor várt ránk az autóbusz az iskola előtt. Gyorsan felszálltunk, és elindultunk úti célunk felé. Egy kicsit fáradtan és álmosan érkeztünk a helyszínre. Csodálkozva néztünk körül a színház épületében. Elfoglaltuk a helyünket. Az Óz, a nagy varázsló című mesejátékot néztük meg. Egy kislányról, Dorkáról és a kutyájáról, Totóról szólt. Dorka álmában eltévedt. Miközben kereste a hazavezető utat, találkozott a madárijesztővel, a bádogemberrel és az oroszlánnal. Jó Tünde segítségével mindenki megtalálta azt, amit keresett. Az előadás után a McDonald's-ban ebédeltünk.
Nekem legjobban Dorka tetszett, mert szépen énekelt és táncolt. A mese is tanulságos volt. Az igaz barátságról szólt. Máskor is szívesen elmennék Szabadkára, a Gyermekszínházba.
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Jó Pajtás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Színházban voltunk
Jó Pajtás
  • 2012.07.04.
  • LXVII. évfolyam 27. szám
Színházban voltunk
Szabadkai Napló
  • B. Z.
  • 2010.09.29.
  • LXV. évfolyam 39. szám
Facebook

Támogatóink