home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Színházban voltunk
SZŐKE Rebeka, 3. b osztály
2012.07.26.
LXVII. évf. 30. szám

Nagyon örültem, hogy végre színházba mehetek, eddig ugyanis még sohasem jártam ott.Csütörtökön a nagy izgalomtól már kora reggel felébredtem. Sok időm maradt indulásig, így felöltöztem és reggeliztem. Fél kilenckor várt ránk az autóbusz az iskola előtt. Gyorsan felszálltunk, és elindultunk úti célun...

Nagyon örültem, hogy végre színházba mehetek, eddig ugyanis még sohasem jártam ott.
Csütörtökön a nagy izgalomtól már kora reggel felébredtem. Sok időm maradt indulásig, így felöltöztem és reggeliztem. Fél kilenckor várt ránk az autóbusz az iskola előtt. Gyorsan felszálltunk, és elindultunk úti célunk felé. Egy kicsit fáradtan és álmosan érkeztünk a helyszínre. Csodálkozva néztünk körül a színház épületében. Elfoglaltuk a helyünket. Az Óz, a nagy varázsló című mesejátékot néztük meg. Egy kislányról, Dorkáról és a kutyájáról, Totóról szólt. Dorka álmában eltévedt. Miközben kereste a hazavezető utat, találkozott a madárijesztővel, a bádogemberrel és az oroszlánnal. Jó Tünde segítségével mindenki megtalálta azt, amit keresett. Az előadás után a McDonald's-ban ebédeltünk.
Nekem legjobban Dorka tetszett, mert szépen énekelt és táncolt. A mese is tanulságos volt. Az igaz barátságról szólt. Máskor is szívesen elmennék Szabadkára, a Gyermekszínházba.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..