home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Színes gyermekhét
SIPRAGA Lúna
2013.10.16.
LXVIII. évf. 42. szám
Színes gyermekhét

Október második hetében nálunk is gyermekhét volt. Hétfőn a pirosé volt a főszerep, így mindenkinek ezt a színt kellett magára öltenie...

Aznap Ki mit tud? versenyt rendeztek az iskolában. Barátnőimmel, Noémivel és Helgával elhatároztuk, hogy benevezünk rá. Nóci citerán játszott, mi pedig énekeltünk. Az egyik első helyet mi szereztük meg. Jártunk a Zsinagógában, és még egy rövidfilmet is megnéztünk az épület történetéről.

A kedd varázslatos volt! Sárgában kellett iskolába mennünk. Ezen a napon volt a kisállatok kiállítása. Az igazgatónő minden házikedvencnek hozott eledelt. A délután folyamán osztályom csoportokban dolgozva gyümölcssalátát készített. Alma, körte, banán, narancs és szőlő került a tálkákba. A tancsi hozott tejszínhabot, így abból is jutott a finomság tetejére. Degeszre ettük magunkat.

A szerdai nap eseménydúsra sikeredetett. Rózsaszínben vagy lilában kellett megjelennünk. Az órák előtt vásárt tartottunk, délután pedig moziba mentünk, és megnéztük a Hercegnő és a koboldok című mesefilmet.

A csütörtök is különleges nap volt. Kék színbe öltözve vártuk vendégeinket: a harmadikosokat és a Magyarországról érkező diákokat. Közösen alkottunk, táncoltunk és barátkoztunk. Ezen a napon az elsősöket ünnepélyesen felvették a Gyermekszövetségbe. A felsősök közül néhányan átvették — egy nap erejéig — az iskolában dolgozók helyét, szerepét.

A pénteki sportnapra mindenki fehérben érkezett.

Ez a hét nagyon jól sikerült. Rengeteg élményben volt részünk. Kár, hogy egy évet kell várnunk a következő gyermekhétre!

SIPRAGA Lúna, Szabadka
J. J. Zmaj iskola, 4. c osztály

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..