home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Szervezett szemétgyűjtés a falvakban is
(Tha)
2015.01.06.
LXX. évf. 1. szám
Szervezett szemétgyűjtés a falvakban is

Csóka község területén a kommunális hulladék begyűjtésére és elszállítására kizárólag Csóka településen került sor szervezett formában, de ez az állapot a tavalyi év végén módosult. A falvakban, Padén, Tiszaszentmiklóson és Szanádon új, 120 literes kukákat osztottak szét, melyekből a községi önkormányzat pályázat útján 1850 darabot vásárolt. (Fotó: Gergely József)

A község három legnagyobb falujából tehát ezentúl heti két alkalommal a csókai szeméttárolóba hordják a szemetet. A községi költségvetésből 3,2 millió dinárt fordítottak a szemeteskukák beszerzésére, melyhez a tartományi urbanisztikai és környezetvédelmi titkárság még egymillió dinárral járult hozzá. Azok a háztartások kapnak új szemeteskukát, amelyek rendszeresen fizetik az elfogyasztott ivóvíz árát, és nincs több mint kéthavi tartozásuk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..