home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Szerbia–Costa Rica 1:0 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.17.
LXXIII. évf. 24. szám
Szerbia–Costa Rica 1:0 (0:0)

E csoport, 1. forduló

Szamara, Kozmosz Aréna, 41 423 néző, vezette: Diedhoiu (szenegáli)

Gólszerző: Kolarov az 56. percben.

Costa Rica: Navas – Gamboa, Acosta, G. González, Ó. Duarte, Calvo – Venegas (Bolanos), D. Guzmán (Colindres), Borges, B. Ruiz – Urena (J. Campbell).

Szerbia: Stojković – Ivanović, Milenković, D. Tošić, Kolarov – Matić, Milivojević – Tadić (Rukavina), Milinković-Savić, Ljajić (Kostić) – Mitrović (Prijović).

Costa Rica válogatottja a 2014-es világbajnokságon a negyeddöntőig jutott, az oroszországi torna rajtján azonban minimális vereséget a szerb válogatottól. Az első félidő főleg mezőnyjátékkal telt, az első komolyabb helyzet az 50. percben Mitrović előtt adódott, de a szerb csatár közeli lövése elakadt Navasban. Hat perc múlva megszületett a szerb győztesgól, amikor Kolarov szabadrúgásból tekert bal lábbal a rövid sarokba. A 75. percben kishíján a csereként beállt Kostić volt eredményes, de a bedásba Navas épp annyira ért bele, hogy megzavarja a szerb játékost. Mladen Krstajić együttes a második fordulóban péntek este 20 órától Svájc legjobbj

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..